• sq
 • en
 • sr
 • Ministria e Ekonomisë

  Kërkoni
  Lajmet2023-08-22T14:24:27+00:00

  Lajmet

  Ftojmë qytetarët dhe ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme të aplikojnë për subvencionim në sisteme diellore për prodhimin e energjisë elektrike për vetë-konsum
  Go to Top