• sq
 • en
 • sr
 • Ministria e Ekonomisë

  Kërkoni

  Hapet thirrja për mbështetjen e konsumatorëve familjarë në sisteme të energjisë së ripërtëritshme – Sistemi diellor për ngrohjen e ujit sanitar

  Prishtinë, 24.05.2024 – Ministria e Ekonomisë ka hapur Thirrjen publike [...]

  By |2024-05-24T13:48:20+00:0024 Maj, 2024|Lajme, Slider|0 Comments

  Ministria e Ekonomisë dhe Komuna e Gjilanit nënshkruajnë Marrëveshjen për realizimin e Projektit “Qyteti i Mençur”

  Prishtinë, 21.05.2024 – Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli dhe kryetari [...]

  By |2024-05-21T13:48:16+00:0021 Maj, 2024|Lajme, Slider|0 Comments

  Shtyhet afati për aplikim për subvencionimin e sistemit fotovoltaik për konsumatorët familjarë dhe NMVM-të

  Prishtinë, 21.05.2024 – Është shtyrë afati për aplikim për dy [...]

  By |2024-05-21T09:46:10+00:0021 Maj, 2024|Lajme, Slider|0 Comments

  ME dhe ITP nënshkruajnë Marrëveshjen për ndërtimin dhe krijimin e Qendrës së Ekselencës Digjitale

  Prishtinë, 15.05.2024 – Ushtruesja e detyrës së Sekretares së Përgjithshme [...]

  By |2024-05-15T13:27:37+00:0015 Maj, 2024|Lajme, Slider|0 Comments

  Inaugurohen masat e efiçiencës së energjisë në objektet e Psikiatrisë së Fëmijëve dhe Psikiatrisë Intensive

  Prishtinë, 14.05.2024 – Janë inauguruar objektet e renovuara të Psikiatrisë [...]

  By |2024-05-14T15:25:53+00:0014 Maj, 2024|Lajme, Slider|0 Comments
  Go to Top