• sq
 • en
 • sr
 • stema-kosove

  Ministria e Ekonomisë

  Kërkoni

  Video udhëzuese se si të aplikoni për subvencionimin e sistemit diellor për ngrohje të ujit sanitar

  Të dashur qytetarë, Përmes kësaj video udhëzuese, keni mundësinë të [...]

  By |2023-08-30T19:29:21+00:0030 Gusht, 2023|Lajme, Video|0 Comments

  Ja si duken etiketat e efiçencës së pajisjeve të cilat do t’i subvencionojmë me përkrahje të Bashkimit Evropian

  Ja si duken etiketat e efiçencës së pajisjeve të cilat [...]

  By |2023-08-30T13:01:54+00:0025 Gusht, 2023|Lajme, Slider|0 Comments

  Hapen thirrjet për subvencionim të pajisjeve shtëpiake efiçiente dhe sistemit diellor për ngrohjen e ujit sanitar

  Prishtinë, 18.08.2023 – Ministria e Ekonomisë ka shpallur thirrjet [...]

  By |2023-08-31T14:13:36+00:0018 Gusht, 2023|Lajme, Slider|0 Comments

  Fillon aplikimi për subvencionim të termoizolimeve të jashtme, termoizolimeve të kulmeve, si dhe ndërrim të dritareve dhe dyerve të jashtme

  Prishtinë, 08.08.2023 – Qytetarët e Republikës së Kosovës nga sot [...]

  By |2023-08-30T13:32:36+00:008 Gusht, 2023|Lajme|0 Comments

  Nga nesër qytetarët mund të aplikojnë për subvencionim të termoizolimeve të jashtme, termoizolimeve të kulmeve, si dhe ndërrim të dritareve dhe dyerve të jashtme

  Prishtinë, 07.08. 2023 – Ministria e Ekonomisë (ME) dhe Fondi [...]

  By |2023-08-30T13:33:46+00:007 Gusht, 2023|Lajme|0 Comments
  Go to Top