• sq
 • en
 • sr
 • stema-kosove

  Ministria e Ekonomisë

  Kërkoni

  Sonte përfundon afati i aplikimit për fazën e parë për sistemin diellor të ngrohjes së ujit sanitar

  Prishtinë, 17.09.2003 - Të dashur qytetarë ju njoftojmë se sonte, [...]

  By |2023-09-17T19:40:19+00:0017 Shtator, 2023|Lajme, Slider|0 Comments

  Qytetarët duhet t’i blejnë pajisjet efiçiente sipas kritereve të përcaktuara në shpalljen e ME-së

  Prishtinë, 11.09.2023 – Qytetarët duhet të kenë kujdes në blerjen [...]

  By |2023-09-11T14:24:17+00:0011 Shtator, 2023|Lajme, Slider|0 Comments

  Kontakti për më shumë informacione dhe sqarime shtesë rreth subvencionimit të pajisjeve shtëpiake efiçiente dhe sistemit diellor për ngrohjen e ujit sanitar

  Prishtinë, 01.09.2023 - Për më shumë informacione dhe sqarime shtesë [...]

  By |2023-09-01T14:29:12+00:001 Shtator, 2023|Slider, Uncategorized|0 Comments

  Ja si duken etiketat e efiçencës së pajisjeve të cilat do t’i subvencionojmë me përkrahje të Bashkimit Evropian

  Ja si duken etiketat e efiçencës së pajisjeve të cilat [...]

  By |2023-08-30T13:01:54+00:0025 Gusht, 2023|Lajme, Slider|0 Comments
  Go to Top