• sq
 • en
 • sr
 • stema-kosove

  Ministria e Ekonomisë

  Kërkoni

  Qytetarët nga sot mund të aplikojnë për subvencionim të pajisjeve shtëpiake efiçiente dhe sistem diellor për ngrohjen e ujit sanitar

  Prishtinë, 18.08.2023 – Është shpallur thirrja për mbështetjen e [...]

  By |2023-08-31T14:12:17+00:0018 Gusht, 2023|Fjalime, Slider|0 Comments

  Hapen thirrjet për subvencionim të pajisjeve shtëpiake efiçiente dhe sistemit diellor për ngrohjen e ujit sanitar

  Prishtinë, 18.08.2023 – Ministria e Ekonomisë ka shpallur thirrjet [...]

  By |2023-08-31T14:13:36+00:0018 Gusht, 2023|Lajme, Slider|0 Comments

  ME hap thirrjen “Implementimi i Rrjetit të pavarur jopublik 5G në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren”

  Prishtinë, 19.07.2023 – Bazuar në Ligjin për Prokurimin Publik të [...]

  By |2023-07-20T13:04:19+00:0019 Korrik, 2023|Lajme, Slider|0 Comments

  Ministrja Rizvanolli merr pjesë në takimin informal të Këshillit Ministror të Komunitetit të Energjisë

  Tepelenë, 30.06.2023 – Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli dhe ministri [...]

  By |2023-06-30T19:27:08+00:0030 Qershor, 2023|Lajme, Slider|0 Comments
  Go to Top