• sq
 • en
 • sr
 • Ministria e Ekonomisë

  Kërkoni
  Home 52024-03-11T08:46:33+00:00
  Ministria e Ekonomisë mbajti sesionin informues “Programi i Evropës Digjitale” 

  28 Maj, 2024

  Ministria e Ekonomisë mbajti sesionin informues “Programi i Evropës Digjitale” 

  Prishtinë, 27.05.2024 – Ministria e Ekonomisë ka mbajtur sesionin informues [...]

  Hapet thirrja për mbështetjen e konsumatorëve familjarë në sisteme të energjisë së ripërtëritshme – Sistemi diellor për ngrohjen e ujit sanitar

  24 Maj, 2024

  Hapet thirrja për mbështetjen e konsumatorëve familjarë në sisteme të energjisë së ripërtëritshme – Sistemi diellor për ngrohjen e ujit sanitar

  Prishtinë, 24.05.2024 – Ministria e Ekonomisë ka hapur Thirrjen publike [...]

  Ministria e Ekonomisë dhe Komuna e Gjilanit nënshkruajnë Marrëveshjen për realizimin e Projektit “Qyteti i Mençur”

  21 Maj, 2024

  Ministria e Ekonomisë dhe Komuna e Gjilanit nënshkruajnë Marrëveshjen për realizimin e Projektit “Qyteti i Mençur”

  Prishtinë, 21.05.2024 – Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli dhe kryetari [...]

  Shtyhet afati për aplikim për subvencionimin e sistemit fotovoltaik për konsumatorët familjarë dhe NMVM-të

  21 Maj, 2024

  Shtyhet afati për aplikim për subvencionimin e sistemit fotovoltaik për konsumatorët familjarë dhe NMVM-të

  Prishtinë, 21.05.2024 – Është shtyrë afati për aplikim për dy [...]

  previous arrow
  next arrow

  ENERGJIA

  MINIERAT

  PORTALI I BURIMEVE TË RIPËRTËRISHME TË ENERGJISË

  TIK

  Ndërmarrjet Publike

  Lajmet e fundit

  Kalendari i aktiviteteve

  Indikatorët Makro Ekonomikë

  Kalendari i aktiviteteve

  2024 Maj

  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event
  • No event

  Indikatorët Makro Ekonomikë

  Go to Top