• sq
 • en
 • sr
 • Ministria e Ekonomisë

  Kërkoni

  Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott në kuadër të fushatës Kurse Energjinë

  “Ajo që bëjmë secili si individë ka vërtetë rëndësi dhe [...]

  By |2023-04-06T14:47:54+00:006 Prill, 2023|Lajme, Slider, Video|0 Comments

  Video sqaruese se si duhet të aplikohet për të përfituar nga masa për subvencionim të efiçiencës së energjisë për qytetarët

  Për çdo paqartësi , ju lutem na kontaktoni në: Tel:  [...]

  By |2022-11-21T23:48:33+00:007 Tetor, 2022|Lajme, Video|0 Comments
  Go to Top