• sq
 • en
 • sr
 • stema-kosove

  Ministria e Ekonomisë

  Kërkoni

  Video sqaruese se si duhet të aplikohet për të përfituar nga masa për subvencionim të efiçiencës së energjisë për qytetarët

  Për çdo paqartësi , ju lutem na kontaktoni në: Tel:  [...]

  By |2022-11-21T23:48:33+00:007 Tetor, 2022|Lajme, Video|0 Comments

  Janë përmbyllur Konsultimet Publike për Strategjinë e Energjisë 2022-2031, si dhe takimet me qytetarë nga shtatë qendrat kryesore të Kosovës

  By |2022-07-26T11:40:16+00:001 Korrik, 2022|Video|0 Comments
  Go to Top