Sonte përfundon afati i aplikimit për fazën e parë për sistemin diellor të ngrohjes së ujit sanitar

Prishtinë, 17.09.2003 – Të dashur qytetarë ju njoftojmë se sonte, në orën 23:59, përfundon afati i aplikimit për fazën e parë të subvencionimit për sistemin diellor të ngrohjes së ujit sanitar.

Pas kualifikimit me sukses në fazën e parë, do të kontaktoheni dhe procesi do të vazhdojë deri më datën 17 nëntor me fazën e dytë, të subvencionimit për sistemin diellor të ngrohjes së ujit sanitar.

Ju falenderojmë për përfshirjen dhe bashkëpunimin tuaj në këtë nismë të rëndësishme.
Linku për aplikim për subvencionim të sistemit diellor për ngrohje të ujit sanitar: https://ekosova.rks-gov.net/468