Ambasadori i ShBA-ve, Jeff Hovenier në kuadër të fushatës

“Përderisa bashkësia ndërkombëtare punon për tu marrë me [krizën e energjisë] në shkallë të gjerë, përfshirë me partnerët tanë në Qeverinë e Kosovës, dëshiroj të vë në pah që të gjithë mund të ndërmarrim hapa të vegjël që na ndihmojnë për të kursyer energji dhe për t’i zvogëluar shpenzimet.”