Ambasadori i Italisë, Antonello De Riu në kuadër të fushatës “Kurse Energjinë”

“Përdorimi korrekt i energjisë elektrike karëndësi të jashtëzakonshme për ekonominë e vendit, por mbi të gjitha përmirëqenien (dhe xhepat) e qytetarëve.”