Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott në kuadër të fushatës Kurse Energjinë

“Ajo që bëjmë secili si individë ka vërtetë rëndësi dhe bën ndryshim kur bëhet fjalë për kursimin e energjisë. Ne të gjithë kemi një rol për të luajtur dhe mund të bëjmë pjesën tonë për të kursyer energji.”

– Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott

#kurseEnergjinë