Qytetarët nga sot mund të aplikojnë për subvencionim të pajisjeve shtëpiake efiçiente dhe sistem diellor për ngrohjen e ujit sanitar

Prishtinë, 18.08.2023 – Është shpallur thirrja për mbështetjen e [...]