Ksenija Bozovic-ZëvendësministreKsenija BozovicZëvendësministre

Ksenija Bozovic, zëvendësministre e Ministres së Ekonomisë, ka lindur dhe jeton në Mitrovicë. U diplomua në Fakultetin Ekonomik në Prishtinë. Me profesion magjistre e Ekonomisë, me përvojë shumëvjeçare në fushën e ekonomisë dhe politikat e ekonomisë.
Ka punuar në Kuvendin e Komunal në Mitrovicën Veriore për dy mandate, në njërin mandat si kryetare e kuvendit komunal dhe në mandatin tjetrën si anëtare e këshillit.
Gjithashtu ka përvojë në mbështetjen e Organizatave Joqeveritare dhe shoqërisë civile.
Është e martuar, nënë e dy fëmijëve dhe gjyshe e dy mbesave.

KOSOVO IN UNESCO