Lajmet

Certifikohen 59 auditorë të energjisëPrishtinë, 17.12.2021- Zëvendësministri i Ekonomisë, Mentor Arifaj dhe rektori i Universitetit të Prishtinës, Naser Sahiti, sot u kanë ndarë certifikatat...

KOSOVO IN UNESCO