Kontakti

Departamenti i Politikave të Zhvillimit Ekonomik dhe Integrimit Evropian


u.d.  i Drejtorit të Departamentit: Shkelzen Kuqi

Tel: 03810(38) 200 215 / 34

Email: shkelzen.kuqi@rks-gov.net 

njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO