Lajmet

Kosova goditet nga një tërmet Prishtinë, 11.07.2022 - Bazuar në Rrjetin Sizmologjik, Shërbimi Gjeologjik i Kosovës dhe Qendrës Sizmike Euro-Mediterane, si dhe në analizën numerike të të...

KOSOVO IN UNESCO